Què o Qui som el Màsters?

Els Màsters som qualsevol persona amb ganes de nadar seguint un programa de natació organitzat per adults. Som gent que de jove ha competit en un club i també gent que mai havia pensat fer-ho; màster és tota persona major de 25 anys i, dividint en categories de 5 anys, fins on l’edat ens ho permeta, a més segons les normes de la Federació Valenciana de Natació una persona major de 18 anys pot també acompanyar-nos però baix les condicions de la categoria pre-màster.

Les motivacions del màster són sempre diverses: per salut, per millorar l’estat físic, per distracció, per viatjar i fer turisme, i inclús per obtindre un cert reconeixement competitiu; però sobretot aquest club té la marca d’aconseguir un gran ambient de “camarederia” i diversió.

Els entrenaments sempre en grups organitzats i dirigits pel nostre Míster, Ramon Miguel, que ens programa els entrenaments i segueix les nostres evolucions a la vora de la piscina en els horaris d’entrenament marcats. Desitjant que us motive i les seues correccions siguen de gran ajuda per a millorar el vostre “nado”, però si no podeu assistir també teniu el dret de rebre els “entrenes” i nadar en altres horaris pel vostre compte.

Gaudireu de competir en el Circuit Autonòmic que organitza la Federació Valenciana però com diu el Míster baix la premissa de “nadar per a passar-ho bé”, clar està, si supereu els típics nervis d’abans de competir. En les tres jornades del Circuit, més si voleu en les altres competicions màsters (opens, nacionals i internacionals) i travessies, podreu esbrinar els vostres límits físics però sempre amb la cautela de no superar-los que l’edat mana. Per a estar al dia de les nostres activitats podeu consultar el nostre facebook.

Decàleg del nadador màster

  1. Un nadador màster MAI fa el ridícul.
  2. Un nadador màster MAI es dóna de baixa d’una prova si hi ha alguna cosa en joc (i si no la hi ha tampoc).
  3. Un nadador màster MAI fa mals temps, només els canvia quan es relaxa.
  4. Un nadador màster MAI compleix anys… canvia de categoria! És més, la millora i a més no es deprimeix.
  5. Un nadador màster SEMPRE sap riure’s d’ell mateix… i dels altres encara més!
  6. Un nadador màster no competeix, fa amics.
  7. Existeixen tres tipus de nadador màster: Velocistes, fondistes i… la majoria “suavistes”.
  8. Un nadador màster MAI posa per davant el que és URGENT a allò que és IMPORTANT (com per exemple, sentir-se bé entrenant amb els amics).
  9. Un nadador màster MAI no diu tonteries… les fa.
  10. Un nadador màster MAI guanya pes, sinó que guanya en flotabilitat.